Neem contact met ons op: 075 - 631 35 18


REPARATIE VAN RUBBERBOTEN EN RIBS

- houdt uw boot in goede vaarklare conditie - 


Wij kunnen uw boot professioneel repareren. Wij voeren alle bootreparaties op professionele wijze uit waarbij de nieuwste technieken worden toegepast. Er wordt uitsluitend gewerkt met de beste kwaliteit rubberbootlijmen en materialen. 

U kunt bij ons terecht voor volledige herstelwerkzaamheden voor PVC, Neopreen Hypalon, polyurethane maar ook voor polyester reparaties van rubberboten en RIBS. Of het nu gaat om het repareren van een kleine luchtlekkage, scheur of lek, vervanging van een ventiel of een uitgescheurd sleepoog; het repareren van rubberboten is ons vakgebied en zeker aan ons toevertrouwd.

Onze specialisten zijn opgeleid door Zodiac Frankrijk en hebben tezamen meer dan 40 jaar ervaring met het repareren van beschadigingen en slijtage van rubberboten.BELANGRIJK:

Om u snel te kunnen beantwoorden vragen wij u een aantal foto's mee te sturen van het te repareren gedeelte én de volledige bootgegevens (merk, model, serie, bouwjaar etc.)

Hoe completer wij de informatie ontvangen, des te sneller wij u een prijsopgave kunnen sturen.

 

U kunt een mail sturen naar: 

imre@rubberboot-holland.nl


 

Wij voeren voor schade-experts van verschillende verzekeringsmaatschappijen reparaties uit. Daarnaast hebben wij een zeer grote voorraad van onderdelen van Zodiac, Bombard en Capelli om u snel te kunnen helpen. Het repareren van rubberboten, ribs, bijboten, tenders is ons vak, wij helpen u graag!