Vragen? Bel ons 075-6313518 

RUBBERBOOT, OPBLAASBOOT REPARATIE


U wilt uw rubberboot laten repareren? Wij kunnen uw boot professioneel herstellen. Wij voeren alle bootreparaties op professionele wijze uit waarbij wij de nieuwste technieken toepassen en de beste materialen en onderdelen gebruiken. 

 

Wij voeren herstelwerkzaamheden uit op PVC-, Hypalon/Neopreen, polyurethane en polyester RIBs/inflatable boten. Of het nu gaat om het afdichten van een klein gat of lek, het plaatsen van een nieuw stuk textiel op een versleten oppervlak, het herstellen van een scheur in de tube, het repareren van een gaatje, of het vervangen van een lekkend ventiel of uitgescheurd sleepoog: het uitvoeren van reparaties aan rubberboten is ons vakgebied en zeker aan ons toevertrouwd.

 

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in het repareren van beschadigingen en slijtage aan rubberboten.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Stuur een mail naar:

Reparatie Aanvraag .

 

LET OP:

Om u snel te kunnen beantwoorden vragen wij u om een aantal foto's mee te sturen van het te repareren gedeelte én de volledige bootgegevens (model, serie, bouwjaar etc).


Hierdoor vind het repareren van boten op zorgvuldige en duurzamewijze plaats zodat u een na de tijd weer lang en vanouds kunt genieten van uw rubberboot. Wij voeren voor schade-experts van verschillende verzekeringsmaatschappijen reparaties uit.

 

Wij beschikken niet alleen over kennis en kunde wat betreft de tube, maar kunnen u tevens van dienst zijn met andere facetten van uw boot. Zo kunt u ook denken aan herstel of vervanging van de spiegel van de boot; voor RIBs kunt u denken aan een reparatie van een beschadiging aan de gelcoat van een RIB.