ZODIAC CADET 300 DL RIB ALU

 

Zodiac brengt met de Cadet Aluminium RIB DL serie een aanvulling op hun huidige aanbod op de markt. De afkorting DL staat voor Deck & Locker. Door de ultra lichte 2,5 mm aluminium V-romp is de Cadet Aluminium RIB 300 DL optimaal licht in gewicht. De DL serie is uitgevoerd met een vlak binnendek, zodat de brandstofslang onderdeks doorgevoerd kan worden naar de brandstoftank in de boegkist. Het anti-slip dek zorgt voor het veilig bewegen in de tender. De flinke diameter van de drijvers geeft de tender een optimale stabiliteit. Vanwege de V-vorm aluminium romp is de rubberboot wendbaar. De lichtgewicht aluminium V-romp is over de hele lengte voorzien van een kielbescherming.

 

Ontdek de Zodiac Cadet 300 DL ALU RIB! LENGTE

3.03 m

BREEDTE

1.67 m

GEWICHT

58 / 62 kg

PERSONEN

5 (C)


Zodiac Cadet 300 DL ALUMINIUM RIB - Rubberboot Holland Aalsmeer
ZODIAC CADET 300 DL ALUMINIUM RIB

TECHNISCHE SPECIFICATIES

STANDAARDUITRUSTING


Lengte

Breedte

Tube diameter

Aantal personen

Ontwerp categorie

Gewicht

Max. vermogen

Staartlengte

Drijver

 

 

3.03 m

1.67 m

41 cm

5

C

58 kg PVC / 62 kg NEO

15 PK 

Kortstaart

Keuze uit:

Strongan Duotex 2 x 1100 decitex of Neopreen Hypalon drijver

 

Gepoedercoated aluminium V-romp met vlak anti-slip binnendek (2,5mm ultra light romp) met doorvoer voor brandstofslang onderdeks

Kielbescherming (keelguard) over de gehele lengte van de romp

Boegkist/ankerkist

Geïntegreerde spiegelsteunen

Brede stootrand

Hijspunten (2 x achter en 1 x boeg)

2 sleepogen achter

Motorplaat

Handgrepen

2 x draaggreep

Banktas (dient tevens al zitkussen voor zitplank)

Waterdichte Zodiac tas

Roeidolhouders + aluminium roeiriemen (deelbaar en verstelbaar)

Verwijderbare zitplank (2 standen)

Voetpomp en reparatieset


Aanvullende informatie

 

De Cadet Aluminium RIB 300 wordt geleverd met een gemakkelijke verwijderbare zitbank. Die zitplaats wordt nog eens extra comfortabel, door de banktas dat tevens het zitkussen is. Daarnaast behoort een waterdichte Zodiac tas tot de basisuitrusting. In de boegkist kan u het anker kwijt. Of u maakt gebruik van de mogelijkheid om in de boegkist de brandstoftank te bergen. Het totale gewicht van de Cadet Aluminium RIB 300 DL (in PVC uitvoering) bedraagt niet meer dan 58 kg met een lengte van 303cm. Het draagvermogen van de tender is 463 kg. Daardoor kunnen er 5 volwassenen in de tender plaats nemen. De tender is uitgerust met een aluminium motorplaat. Daaraan kan de buitenboordmotor bevestigd worden. Het maximale toegestane motorvermogen is 15 pk. En het gewicht van de motor mag niet meer dan 56 kg zijn.