OPEN SERIE

De Zodiac OPEN modellen zijn de 4X4 van de zee. De scherpe V-romp zorgt voor ongekende prestaties. De modellen zijn zeer compleet uitgerust en voorzien van maximale bergruimte in het stuurconsole dmv de schuifdeur. De ergonomie van de zitplaatsen zorgt voor optimaal comfort. Het dek is voorzien van een anti-sliplaag en zelflozend (indien geen belading).  Deze Zodiac RIB's zijn uitermate geschikt om te genieten met het hele gezin; zonnebaden (optioneel) of waterskiën (optioneel), alles is mogelijk!

 

Tevens zijn ook deze modellen uitgerust met de uniek demonteerbare drijvers van Zodiac.  U heeft de keuze uit een Neopreen drijver in 2 kleurstellingen of een PVC drijver (PVC enkel beschikbaar voor OPEN 5.5 en OPEN 6.5). De OPEN modellen van Zodiac worden standaard geleverd met een donkergrijze buitenromp en een lichtgrijs binnendek. Tegen meerprijs is het oog mogelijk om het binnendek in donkergrijs te bestellen.

 

Voor het seizoen 2021 zijn er nieuwe kleuren van de drijvers geïntroduceerd, u vindt bij elk model hiervan de afbeeldingen ter indicatie.


Zodiac OPEN 7 RIB - Rubberboot Holland Aalsmeer

Lengte 6.95 m   -   Breedte 2.54 m   -   Max. 250PK


Zodiac OPEN 6.5 RIB - for sale te koop Rubberboot Holland Aalsmeer

Lengte 6.10 m   -   Breedte 2.54 m   -   Max. 175PKZodiac OPEN 5.5 RIB - Rubberboot Holland Aalsmeer

Lengte 5.40 m   -   Breedte 2.54 m   -   Max. 130PK