BOMBARD COMMANDO C4

De Bombard Commando C4 is een van de meest verkochte Commando modellen. De lengte van 4.30 meter biedt plaats aan maximaal 7 personen. De unieke stijve kiel zorgt voor een ervaring vergelijkbaar met een RIB met vaste bodem. Deze Commando is in tegenstelling tot een RIB wel helemaal te demonteren. De C4 is dus veel boot, met de voordelen en het prijsniveau van een rubberboot. De Bombard Commando C4 is onverwoestbaar maar toch nog volledig opvouwbaar! Voorzien van een houten kiel gecombineerd met aluminium vlonderdelen zorgt voor ongeëvenaarde vaareigenschappen. Dit model is leverbaar in het zwart en rood. Ontdek de Commando C4! LENGTE

4.30 m

BREEDTE

1.75 m

GEWICHT

109 kg

PERSONEN

7 (C)


Bombard Commando C4 - Rubberboot Holland Aalsmeer
Bombard Commando C4

SPECIFICATIES

Lengte: 4,30 m / Breedte: 1,75 m / Tube diameter: 46 cm / Aantal personen: 7 (C) / Gewicht: 109 kg

Max. vermogen: 50 PK / Staartlengte: kortstaart / Drijver: Strongan Duotex 2 x 1100 decitex

Pakmaat 1ste tas: 1,20 X 0,55 X 0,30 m / Pakmaat 2de tas0,98 X 0,55 X 0,15 m

 


STANDAARDUITRUSTING

Aluminium vlonders met accessoirerails

Verwijderbare houten kiel, bestaande uit 3 delen (exclusief BombardTM)

Kleurkeuze drijver: rood of zwart

Aluminium motorplaat

2 x zelflozer

Brede stootrand

Versterkte achterkegels

1 x boeggreep

2 x RVS sleepogen

2 x hijspunten (D-ring)

4 x draaggreep (extern)

Veiligheidsgrijplijn

Half verzonken ventielen

2 x Paktas

Bevestigingspunten voor spiegelwielen

Mast en vlaggetje

Telescopische peddels, voetpomp, reparatieset en drukmeter


Aanvullende informatie

 

Geleverd met een aluminium bodem is dit een zeer degelijke oplossing als u de flexibiliteit wilt van een rubberboot, de vaareigenschappen van een RIB en de ruimte van een sloep. Met zijn oerdegelijke StronganTM DuotexTM doek (2x1100) is de Bombard Commando C4 niet kapot te krijgen. De extra dikke en stevige spiegel kan maximaal een 50pk buitenboordmotor aan. Hiermee kan de boot ook goed gebruikt worden op grotere wateren zoals het Ijsselmeer. Hiermee is het een serieus en veel mobieler (en goedkoper) alternatief voor een RIB boot. De boot gaat door de speciale kiel makkelijker in plané en manoeuvreert heel gemakkelijk. De grote drijvers (doorsnee 45,5 cm) zorgen voo ruim voldoende beschutting, ook in zwaarder weer. De boot wordt zowel in rood als in zwart geleverd.

De Commando modellen van Bombard (Zodiac) worden veelvuldig ingezet voor expedities naar Antarctica vanwege hun robuuste en onverwoestbare karakter.