BOMBARD EXPLORER 500

De Bombard Explorer 500 RIB boot heeft een polyester romp en PVC of Neopreen drijvers. Deze drijvers bestaan uit verschillende luchtkamers. De boot is voorzien van een diep gesneden fibreglass romp. Het dek heeft een goed werkend anti-slip dek. Er zit een boegring voorop en twee sleepogen achterop de boot. Verder heeft de boot een dubbele veiligheidsgrijplijn. Dit zorgt voor comfort en veiligheid op hogere snelheden. Dit is nodig want de extra verstevigde spiegel kan een buitenboordmotor van tot wel 70pk aan. De maximumsnelheid ligt net onder de 60 km/u.

 

De Explorer 500 RIB is een solide boot met uitstekende vaareigenschappen. De 500 is een volwaardige RIB waar u met meerdere personen in kunt. Een zeer sportieve en ruime boot. De details en afwerking zijn van Bombard-klasse. 

 

Ontdek de Explorer 500! Leverbaar met een lichtgrijze of zwarte drijver in PVC of Neopreen Hypalon.LENGTE

5.01 m

BREEDTE

2.08 m

GEWICHT

240 kg

PERSONEN

10 (C)


Bombard Explorer 500 RIB - Rubberboot Holland Aalsmeer
BOMBARD EXPLORER 500 RIB

SPECIFICATIES

Lengte: 5,01 m / Breedte: 2,08 m / Tube diameter: 50 cm / Aantal personen: 10 (C) / Gewicht: 240 kg (enkel boot)

Max. vermogen: 70 PK / Staartlengte: langstaart

DrijverStrongan Duotex Decitex PVC of Neoprene-Hypalon 1670 decitex. Keuze uit 2 kleurstellingen

 


STANDAARDUITRUSTING

Scherpe V-bodem met anti-slipdek

1 x RVS boegring

2 x zelflozer (groot volume)

Boegkist (geïntegreerd in romp)

Brede stootrand

Versterkte achterkegels

2 x kikker achter (zwart)

2 x RVS sleepogen (D-ring)

Veiligheidsgrijplijn

Zwemtrap

Telescopische peddels, voetpomp en reparatieset


NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN BINNEN HET ACCESSOIRE-PROGRAMMA VOOR DE EXPLORER-SERIES

Aanvullende informatie

 

Voor de drijvers van de Explorer 500 RIB kunt u kiezen tussen een Strongan Duotex PVC doek met thermisch gelaste naden of een een Hypalon Neopreen materiaal. Beide materialen zijn zowel in het zwart als in het lichtgrijs verkrijgbaar. 

De ventielen zijn uitgerust met de hoogwaardige Bombard "Easy Push" valves. De extra verstevigde stootrand houdt uw boot netjes bij het afmeren. De cones (achterpunten) zijn extra verstevigd. Verder zijn er diverse bevestigingspunten om de boot te slepen of te hijsen.

Verder is een belangrijke keuze de inrichting van de boot. De Bombard Explorer 500 RIB zal u met een stuur en gashendel bedienen. Hier heeft u een stuurconsole en zitplaats(en) voor nodig. Binnen het Bombard-accessoireprogramma zijn hiervoor diverse opties mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor een advies of een offerte op maat.