BOMBARD SUNRIDER 650

De Sunrider 650 is een prachtige RIB binnen het Bombard programma waarbij goede vaareigenschappen gecombineerd worden met ruimte aan boord. Genieten met het hele gezin! En dat alles voor een vriendelijke prijs.  

Ontdek de mogelijkheden qua kleurstellingen voor de Bombard Sunrider 650 RIB!LENGTE

6.35 m

BREEDTE

2.45 m

GEWICHT

470 kg

PERSONEN

13 (C)


Bombard Sunrider 650 RIB - Rubberboot Holland Aalsmeer
BOMBARD SUNRIDER 650 RIB

SPECIFICATIES

Lengte: 6,35 m / Breedte: 2,45 m / Tube diameter: 55 cm  / Aantal personen: 13 (C) / Gewicht: 470 kg

Max. vermogen: 150 PK / Staartlengte: langstaart 

DrijverKeuze uit Strongan Duotex (PVC) in de kleuren zwart of lichtgrijs of een Neoprene-Hypalon 1670 decitex drijver in de kleur lichtgrijs

 


STANDAARDUITRUSTING

Scherpe V-bodem met anti-slip dek

Keuze drijver: Strongan Duotex (PVC) of Neopreen Hypalon 

Kleurkeuze drijver: lichtgrijs of zwart (Neopreen drijver enkel in lichtgrijs leverbaar)

1 x RVS boegring

1 x zelflozer (groot volume)

Boegkist (geïntegreerd in romp)

Ingebouwde brandstoftank (77 liter) met water/benzine afscheider

Klapbaar stuurconsole met stuurwiel, stuurkabel, windscherm, handreling en voorzitting

Bolster

Opbergruimte achter onze zitbank

Brede stootrand

Boegrol

Versterkte achterkegels

Eenvoudige toegang tot motorgedeelte

2 x kikker achter

2 x RVS sleepoog (D-ring)

Veiligheidsgrijplijn

Zwemtrap

Reparatieset

Voetpomp


Aanvullende informatie

 

Deze Bombard Sunrider 650 is een RIB van 6.50 meter van het Franse topmerk Bombard en wordt gemaakt door Zodiac. Het is de op een na grootste RIB in de Sunrider serie. De grootste is de Sunrider 700. De 650 biedt plaats aan maximaal 13 personen. Voor comfortabel varen is er ruim plaats voor een gezin. Door de diverse opties en uitbreidingen kan er voorop een zonnedek worden gemaakt. Of er kan juist worden gekozen voor meer ruimte in de kuip. Bij veel kleinere RIB merken valt er relatief weinig te customizen. Bij de Sunrider serie heeft u echter de keuze uit 2 kleuren voor de drijver in PVC uitvoering en de Neopreen hypalon drijver is leverbaar in lichtgrijs) en kunt u kiezen uit 3 verschillende kleuren bekleding (met uitzondering voor de Neopreen versie, deze is uitsluitend leverbaar met de Pebble (beige-achtige) bekleding.

 

De Sunrider serie bestaat bekend om de zeer prominente V-kiel. Hierdoor is het bochtenwerk van de lange Sunrider 650 nog nauwkeuriger en planeert de boot eenvoudig. Ook op lagere snelheden manoeuvreert de boot heel scherp. De Sunrider 650 haalt dan ook een maximale snelheid van maar liefst 78 (!) km per uur. Het maximale aangeraden vermogen is 90PK. Maar het is zelfs mogelijk om er een buitenboordmotor van maximaal 150PK achter te hangen. Voor deze RIB is een langstaart buitenboordmotor vereist. Niet alleen is deze Sunrider een echte snelheidsduivel. Door de ruime opslagmogelijkheden en comfortabele zitting is de Sunrider 650 ook een ideale boot voor lange dagtochten.