NIEUWE DRIJVERS ZODIAC & BOMBARD


 

Geef uw Zodiac rubberboot (RIB) eenvoudig een geheel nieuwe look met een nieuwe drijver. Ook wanneer uw drijver al wat ouder is of er schade aan de drijver is ontstaan is het zeker de moeite waard om deze te vervangen.


• BUY BACK TUBE DEALS 2024 

 ZODIAC 

 

De Zodiac "Buy Back Tube Deal"!

Wilt u uw verwijderbare drijver van uw Zodiac RIB vervangen voor een nieuw exemplaar tegen een interessante prijs? Dit is het moment!

Binnen deze Zodiac promotie zijn er 100 drijvers geselecteerd waar u een speciale "terugkoopprijs" voor ontvangt bij aanschaf van een nieuw drijver.

Hoe werkt het?

1)  Neem contact met ons op of kom langs,

2) Houd uw serienummer en rompnummer bij de hand, zodat wij kunnen controleren of een nieuwe drijver voor uw Zodiac in deze promotie beschikbaar is,

3) Plaats uw bestelling met de inruilaanbieding!

 

Actie is geldig tot eind april 2024 en enkel op geselecteerde drijvers.

 


Om u snel te laten weten welke drijver(s) er geschikt zijn voor uw Zodiac vragen wij u ons een mail te sturen met de volledige bootgegevens (merk, model, serie, bouwjaar etc.). 

 

U kunt deze informatie sturen naar: 

sales@rubberboot-holland.nl


Het demonteerbare drijver-systeem van Zodiac is gepatenteerd en wordt al reeds vele jaren toegepast op de verschillende modellen. Zelfs voor de oudere Zodiac modellen is het mogelijk om een nieuwe drijver te bestellen. Elke drijver wordt speciaal op bestelling geproduceerd door de fabriek. Hierdoor is het ook niet mogelijk om een reeds geplaatste order voor een drijver te annuleren.

 

Het is belangrijk dat u het serienummer én het rompnummer van uw boot aan ons doorgeeft. U vindt deze gegevens op het aluminium fabrikantenplaatje aan de binnenzijde van de spiegel (motorplaat) en op het langwerpige aluminium plaatje aan de buitenzijde van de spiegel.

 

U mag ons ook een afbeelding doorsturen van deze plaatjes. 

 

 

 

Elke drijver is eenvoudig te vervangen maar wij adviseren wel om dit met minimaal 2 personen te doen. Afhankelijk van de lengte van de drijver is het te adviseren om dit met meerdere mensen te doen.

 

Wij hebben enkele nieuwe drijvers uit voorraad leverbaar, kijk voor het actuele aanbod op onze onlineshop:

 

VOORRADIGE DRIJVERS