NIEUWE DRIJVERS ZODIAC & BOMBARD


 

Geef uw Zodiac rubberboot (RIB) eenvoudig een geheel nieuwe look met een nieuwe drijver. Ook wanneer uw drijver al wat ouder is of er schade aan de drijver is ontstaan is het zeker de moeite waard om deze te vervangen.


Om u snel te laten weten welke drijver(s) er geschikt zijn voor uw Zodiac vragen wij u ons een mail te sturen met de volledige bootgegevens (merk, model, serie, bouwjaar etc.). 

 

U kunt deze informatie sturen naar: 

sales@rubberboot-holland.nl


Het demonteerbare drijver-systeem van Zodiac is gepatenteerd en wordt al reeds vele jaren toegepast op de verschillende modellen. Zelfs voor de oudere Zodiac modellen is het mogelijk om een nieuwe drijver te bestellen. Elke drijver wordt speciaal op bestelling geproduceerd door de fabriek. Hierdoor is het ook niet mogelijk om een reeds geplaatste order voor een drijver te annuleren.

 

Het is belangrijk dat u het serienummer én het rompnummer van uw boot aan ons doorgeeft. U vindt deze gegevens op het aluminium fabrikantenplaatje aan de binnenzijde van de spiegel (motorplaat) en op het langwerpige aluminium plaatje aan de buitenzijde van de spiegel.

 

U mag ons ook een afbeelding doorsturen van deze plaatjes. 

 

 

 

Elke drijver is eenvoudig te vervangen maar wij adviseren wel om dit met minimaal 2 personen te doen. Afhankelijk van de lengte van de drijver is het te adviseren om dit met meerdere mensen te doen.

 

Wij hebben enkele nieuwe drijvers uit voorraad leverbaar, kijk voor het actuele aanbod op onze onlineshop:

 

VOORRADIGE DRIJVERS