Waarom een Capelli RIB?

Ongeacht het model dat u kiest, kunt u altijd vertrouwen op de beste kwaliteit in het betreffende segment. Van de compacte en multifunctionele Capelli Tender Line tot de Capelli Easy Line met zijn ongeëvenaarde prijs/kwaliteitverhouding, Capelli Top Line met Italiaanse luxe en allure en Capelli Work Line met krachtige prestaties: Capelli heeft de ideale boot voor u, ongeacht uw wensen en eisen. Als dé officiële dealer van Capelli RIB's in Nederland bieden wij u de mogelijkheid om de boot van uw keuze helemaal naar uw eigen smaak samen te stellen, want alle luxe Capelli RIB's zijn configureerbaar qua tube, romp, kleuren, bekleding en kussens. 


Stel uw Capelli zelf samen

De Capelli boten zijn helemaal naar eigen smaak samen te stellen. De boten zijn configureerbaar qua tube, rompkleuren, bekleding en kussens. Er zijn wel bijna 500 kleurcombinaties mogelijk! Daarnaast kunt u per boot verschillende functionaliteiten upgraden. Voor vragen of advies over Capelli boten kunt u contact met ons opnemen.


Capelli RIB modellen

Voor maximaal vaargenot in alle facetten

De RIB's van Capelli zijn van een ongekende topklasse. Capelli RIB's combineren Italiaans Design met comfort en avontuur. Het Italiaanse merk biedt u klasse zoals alleen Italianen dat kunnen: een prachtige vormgeving, sublieme bouwkwaliteit en stijlvolle afwerking met oog voor detail. Als de officiële dealer van Capelli in Nederland presenteren wij u graag ons fraaie aanbod aan luxe Capelli RIB's. Voor wie op zoek is naar maximaal vaargenot in alle facetten, biedt Capelli altijd een geschikte boot. Of u nu op zoek bent naar een compacte en handzamen Rigid Inflatable Boat, of interesse hebt in een hoogwaardige, luxe RIB waarmee u met het hele gezin of al uw vrienden kunt genieten op het water: Capelli biedt het allemaal.


Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Als u een Capelli boot koopt, bent u verzekerd van een boot met kwalitatief hoge afwerking. De boten doorgaan meerdere tests die de robuustheid en afwerking testen. Door jarenlange ervaring heeft Capelli de processen rondom planning, materiaalbewerking, design en kwaliteit geoptimaliseerd. Combineer deze processen met het vakmanschap van het personeel en er worden boten die aan de hoogste standaarden voldoen geproduceerd.


Capelli Boatyard

De Capelli Boatyard in Spinadesco (Cremona, Noord-Italië), opgericht in 1974, is sindsdien een van de toonaangevende fabrikanten van kleine tot middelgrote boten geworden. Het was Davide Capelli's liefde voor de rivier de Po, samen met zijn grenzeloze creativiteit, die hem de aanzet gaf om een nieuw bedrijf op te  zetten. Hij begon met het bouwen van platkiel-rivierboten van polyester en kreeg al snel gezelschap van zijn zoon, Umberto, die zich concentreerde op het ontwerpen en bouwen van nieuwe soorten kano's die bedoeld waren voor gebruik in wedstrijden.

 

Het keerpunt kwam op de Genoa Boat Show in 1986, toen de Capelli Boatyard de eerste 4,7 meter lange Fisherman onthulde - deze werd enthousiast ontvangen.

 

In 1992 diversifieerde het bedrijf zijn productie om een lijn van Semi-Rigid Boten, boten met een polyester romp gecombineerd met een opblaasbare drijver, te produceren die een aanzienlijk marktaandeel hebben veroverd. 

 

De Capelli style staat voor: jong, dynamisch & innovatief.