BOMBARD EXPLORER 420

De Bombard Explorer 420 RIB is de kleinste boot uit deze serie. De RIB heeft een totale lengte van 4,20 meter met een scherpe V-romp. Het is een zeer ruime en sportieve ribboot. Er kan comfortabel met tot 7 personen in worden gevaren. Dit maakt de boot veelzijdig; zowel als luxe toerboot als voor de snelvaarder is deze RIB geschikt. Er kan maximaal een 50 pk aan de spiegel worden gehangen. Met een 20 a 30 pk geeft deze Bombard ook al een leuke snelheid, dat maakt deze RIB ook geschikt voor de jeugd. De boot kan zowel met als zonder stuurconsole en zitbank gebruikt worden. Om meer ruimte in de kuip over te houden kunt u het beste een handbestuurde (tiller/knuppel) motor nemen. Als u liever met een stuur vaart, bent u wat meer ruimte kwijt aan console, stuurinrichting en zitbank. De prijs van deze ribboot is ook nog eens zeer aantrekkelijk te noemen. 

Ontdek de Explorer 420! Leverbaar met een lichtgrijze of zwarte drijver in PVC of Neopreen Hypalon.LENGTE

4.20 m

BREEDTE

1.90 m

GEWICHT

165 kg

PERSONEN

7 (C)


Bombard Explorer 420 RIB - Rubberboot Holland Aalsmeer
BOMBARD EXPLORER 420 RIB

SPECIFICATIES

Lengte: 4,20 m / Breedte: 1,90 m / Tube diameter: 46 cm / Aantal personen: 7 (C) / Gewicht: 165 kg (enkel boot)

Max. vermogen: 50 PK / Staartlengte: langstaart

Drijver: Strongan Duotex Decitex PVC of Neoprene-Hypalon Keuze uit 2 kleurstellingen

 


STANDAARDUITRUSTING

Scherpe V-bodem met anti-slipdek

1 x RVS boegring

2 x zelflozer (groot volume)

Boegkist (geïntegreerd in romp)

Brede stootrand

Versterkte achterkegels

2 x kikker achter (zwart)

2 x RVS sleepogen (D-ring)

Veiligheidsgrijplijn

Zwemtrap

Voetpomp en reparatieset


NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN BINNEN HET ACCESSOIRE-PROGRAMMA VOOR DE EXPLORER-SERIES

Aanvullende informatie

 

De drijvers van de Explorer 420 RIB zij gemaakt van Strongan Duotex PVC doek met thermisch gelaste naden en u heeft de kleurkeuze uit zwart, lichtgrijs of rood. 

De ventielen zijn uitgerust met de hoogwaardige Bombard "Easy Push" valves. De extra verstevigde stootrand houdt uw boot netjes bij het afmeren. De cones (achterpunten) zijn extra verstevigd. Verder zijn er diverse bevestigingspunten om de boot te slepen of te hijsen.

Verder is een belangrijke keuze de inrichting van de boot. De Bombard Explorer 420 RIB zal u met een stuur en gashendel bedienen maar het is ook mogelijk om deze RIB op de knuppel te varen. Wanneer u toch liever met een stuur vaart, heeft u hiervoor een stuurconsole en zitplaats(en) nodig. Binnen het Bombard-accessoireprogramma zijn hiervoor diverse opties mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor een advies of een offerte op maat.