BOMBARD SUNRIDER 550

De Sunrider 550 is een prachtige RIB binnen het Bombard programma waarbij goede vaareigenschappen gecombineerd worden met ruimte aan boord. Genieten met het hele gezin! En dat alles voor een vriendelijke prijs. 

Ontdek de mogelijkheden qua kleurstellingen voor de Bombard Sunrider 550 RIB!



LENGTE

5.50 m

BREEDTE

2.18 m

GEWICHT

350 kg

PERSONEN

11 (C)


Bombard Sunrider 550 RIB - Rubberboot Holland Aalsmeer
BOMBARD SUNRIDER 550 RIB

SPECIFICATIES

Lengte: 5,50 m / Breedte: 2,18 m / Tube diameter: 50 cm / Aantal personen: 11 (C) / Gewicht: 350 kg

Max. vermogen: 90 PK / Staartlengte: langstaart /

DrijverKeuze uit Strongan Duotex (PVC) in de  kleuren zwart of lichtgrijs of Neoprene-Hypalon 1670 decitex in de kleur lichtgrijs

 


STANDAARDUITRUSTING

Scherpe V-bodem met anti-slip dek

Keuze drijver: Strongan Duotex (PVC) of Neopreen Hypalon 

Kleurkeuze drijver: lichtgrijs of zwart voor PVC en lichtgrijs voor Neopreen

Kleurkeuze bekleding; rood, beige of lichtgrijs (de Neopreen Hyaplon versie is uitsluitend leverbaar met Pebble (beige-achtige) bekleding

1 x RVS boegring

1 x zelflozer (groot volume)

Boegkist (geïntegreerd in romp)

Ingebouwde brandstoftank (77 liter) met water/benzine afscheider

Klapbaar stuurconsole met stuurwiel, stuurkabel, windscherm, handreling en voorzitting

Opbergruimte achter onze zitbank

Brede stootrand

Boegrol

Versterkte achterkegels

Eenvoudige toegang tot motorgedeelte

2 x kikker achter

2 x RVS sleepoog (D-ring)

Veiligheidsgrijplijn

Zwemtrap

Reparatieset

Voetpomp


Aanvullende informatie

 

De Bombard Sunrider 550 is een RIB boot van 5.5 meter in de topklasse van Bombard en wordt geproduceerd door Zodiac.  Het Franse merk maakt al decennia kwaliteitsboten. De afwerking en kwaliteit is is vrijwel identiek als bepaalde Zodiac modellen. De nieuwste Zodiac innovaties worden vaak het daaropvolgende jaar in de Bombard modellen verwerkt. Bombard is mede hierdoor een betaalbaar alternatief voor een Zodiac RIB.

 

Deze Sunrider 550 is daar geen uitzondering op. Deze boot combineert het comfort van een luxe tender met de snelheid en dynamiek van een professionele RIB.

 

De Sunrider serie staat bekend om de zeer prominente kiel. Hierdoor is het bochtenwerk nog nauwkeuriger en planeert de boot eenvoudig. De Sunrider 550 haalt dan ook een maximale snelheid van maar liefst 67 km per uur. Het maximale aangeraden vermogen is 70 pk. Zwaarder is mogelijk, want het maximale toegestane buitenboordmotorvermogen is 90 pk. Voor deze RIB is een langstaart buitenboordmotor vereist. Niet alleen is de Sunrider een echte krachtpatser. De Sunrider 550 is door de ruime opslag- en zitmogelijkheden ook een ideale boot voor dagtochten. Ook op lagere snelheden manoeuvreert de boot namelijk heel scherp. Door het klapbare stuurconsole is deze boot ook geschikt om te gebruiken in vaargebieden met lage bruggen.