RUBBERBOOT REPARATIE


 

U wilt uw rubberboot laten repareren? Wij kunnen uw boot professioneel repareren. Wij voeren herstelwerkzaamheden uit op PVC, Hypalon/Neopreen, polyurethane en polyester RIBs/inflatable boten.


ADVIES

 

Om u sneller te kunnen beantwoorden vragen wij u ons een mail te sturen met een aantal foto's van het te repareren gedeelte én de volledige bootgegevens (merk, model, serie, bouwjaar etc.)

 

U kunt deze informatie sturen naar: 

sales@rubberboot-holland.nl


Wij voeren alle bootreparaties op professionele wijze uit waarbij de nieuwste technieken worden toegepast.

Er wordt uitsluitend gewerkt met de beste kwaliteit rubberbootlijmen en materialen. 

 

U kunt bij ons terecht voor volledige herstelwerkzaamheden voor PVC, Neopreen Hypalon, polyurethane maar ook voor polyester reparaties van rubberboten en RIBS.

Of het nu gaat om het repareren van een kleine luchtlekkage, scheur of lek in de drijver, herstel van een naadvervanging van een lekkend ventiel of een uitgescheurd sleepoog; het repareren van rubberboten is ons vakgebied en zeker aan ons toevertrouwd.

 

Ook voor het aanbrengen van een nieuw stuk textiel op een versleten oppervlak of het aanbrengen van anti-slip op de drijvers kunt u bij ons terecht.

 

Onze specialisten zijn opgeleid door Zodiac Frankrijk en hebben tezamen meer dan 40 jaar ervaring met het repareren van beschadigingen en slijtage van rubberboten.

Wij voeren voor schade-experts van verschillende verzekeringsmaatschappijen reparaties uit. Daarnaast hebben wij een zeer grote voorraad van onderdelen van Zodiac, Bombard en Capelli om u snel te kunnen helpen. Het repareren van rubberboten, ribs, bijboten, tenders is ons vak, wij helpen u graag!